Kvaliteten på mat och dryck som serveras på T&P Kök bar är också enastående. Personalen lägger stor vikt vid att använda högkvalitativa ingredienser och tillaga allt från grunden för att säkerställa att smakerna är på topp. Dessutom håller vi alltid våra lokaler rena och välskötta för att skapa en trevlig miljö för våra kunder.
Men det är inte bara mat och dryck som är av hög kvalitet på T&P Kök bar. Personalens kundservice är också utmärkt.
Vi är alltid vänliga och hjälpsamma, och de strävar efter att ge kunderna en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss.
Vårt samarbete, kvalitet och kundservice gör att kunderna alltid kommer tillbaka för mer. Om du besöker Tierp och letar efter en plats där du kan njuta av god mat och en trevlig atmosfär, kan du vara säker på att du kommer att få det på T&P Kök bar.
Välkommen på en kaffekakabulletårtabakelsemackasallad!

Om Peter
Killen från Tierp som drömde som liten att bli bagare eller slaktare Men efter ett sommar jobb som smörgås Nisse och allt i allo på en restaurang hamnade i resturang köket.
Mat och dryck har varit ett brinnande intresse sedan barnsben och följer mig fortfarande då all fritid nästan alltid handlar om mat fika och hitta nya saker att inspireras av.
Så efter många år som kock slöts cirkeln med att äntligen få bli bagare i detta bageri som köptes med min bästa vän 2016.
Drömmen att sluta cirkeln som bagare är gjord satsar vidare på catering och olika typer av fester o event.
Om Thomas
Jag blev övertalad av min bästa vän att köpa en resturang år 2000 efter det har vi tillsammans drivit restauranger i över 25 år.
Företagsfester,bröllop ,catering, middagar vinprovningar osv det finns nog inget inom restaurang jag ej gjort Och alltid med kunden bästa som ledstjärna.
Nu driver vi ett eventföretag.

Historia
Mycket har hänt genom åren
Augusti 2000
T&P Kök och Bar grundas
Augusti 2000
20 september 2000
Vi öppnar upp
2004
Vi utökar
2004
2006
Expanderar igen
2008
Slut vid golfen
2008
2011
Årets företagare
2016
Ny gren öppnar
2016
2019
TP Kök & Bar säljs
2020
Slut vid Atlas
2020
2020
Nytt cafe öppnar
2024
Säljer bageriet
Säljer bageriet pga mjölallergi satsar vidare på Munters personalrestaurang, catering och event samt samarbete med Tierps nya hotell
Central hotell eller Pricks i folkmun.
2024