Allergier

Vi vill informera våra kunder om att vissa av våra produkter kan innehålla spår av nötter. Detta kan bero på att produkterna har tillverkats i samma utrymme som produkter som innehåller nötter eller att de har hanterats med samma utrustning som används för nötprodukter.

Vi förstår att detta kan vara oroande för personer med nötallergier och vi vill försäkra er om att vi tar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att minimera risken för korskontaminering. Vi har etablerade protokoll för rengöring och desinfektion av utrustning och utrymmen mellan produktion av olika produkter, men tyvärr kan vi inte garantera att våra produkter är helt fria från spår av nötter.

Om du har en allvarlig nötallergi rekommenderar vi att du undviker våra produkter eller rådgör med din läkare innan du konsumerar dem. För övriga kunder som inte är allergiska mot nötter, kan du vara säker på att våra produkter uppfyller alla livsmedelssäkerhetsstandarder och är av högsta kvalitet. Vi är stolta över våra produkter och arbetar ständigt med att förbättra våra produktionsprocesser för att minska risken för korskontaminering och för att kunna erbjuda säkra och läckra produkter till alla våra kunder.

Personuppgifter

Vi samlar bara in de personuppgifter som behövs för att utföra tjänsten. Vi begränsar insamlingen av personuppgifter till det som verkligen behövs för att tillhandahålla en god service. Kunderna ska vara medvetna om vilken information som samlas in och varför.

Vi tillåter kunder att begära tillgång till, ändring av eller radering av sina personuppgifter. Kunder har rätt att begära tillgång till sin personliga information, ändra den eller begära att den raderas. 

Våra kunder ska känna sig trygga med att lämna ut sin information till ditt oss om det behövs för att vi ska kunna utföra en tjänst.

Kamerabevakning

Tyvärr har vi upplevt flera inbrott de senaste tiden, och vi vill göra allt vi kan för att skydda både vår verksamhet och våra fantastiska kunder. För er trygghet och säkerhet har vi tagit ett viktigt steg genom att installera videobevakning på vårt café. 

Vänligen notera att övervakningen endast syftar till att säkra våra lokaler och fastigheten runt omkring. Era personliga integritet och rättigheter är fortfarande högt prioriterade, och videobevakningen kommer endast att användas i enlighet med gällande lagar och regler.

Vi hoppas att ni förstår att detta beslut är nödvändigt för att skapa en tryggare miljö för oss alla. Om ni har några frågor eller funderingar angående vår säkerhetsåtgärd, är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Personuppgiftsansvarig och dataskyddsombud är Peter Bohlin. 

Kontakt

TP Bageri & Café
Stationsgatan 1, Tierp
Peter: 070 - 519 72 49
Thomas: 070 - 519 72 50
Epost: info@tpbageri.se

Följ oss

Våra öppettider

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Lördagar
09:00 - 13:00

Söndagar
Stängt