Allergier

Vi vill informera våra kunder om att vissa av våra produkter kan innehålla spår av nötter. Detta kan bero på att produkterna har tillverkats i samma utrymme som produkter som innehåller nötter eller att de har hanterats med samma utrustning som används för nötprodukter.

Vi förstår att detta kan vara oroande för personer med nötallergier och vi vill försäkra er om att vi tar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att minimera risken för korskontaminering. Vi har etablerade protokoll för rengöring och desinfektion av utrustning och utrymmen mellan produktion av olika produkter, men tyvärr kan vi inte garantera att våra produkter är helt fria från spår av nötter.

Om du har en allvarlig nötallergi rekommenderar vi att du undviker våra produkter eller rådgör med din läkare innan du konsumerar dem. För övriga kunder som inte är allergiska mot nötter, kan du vara säker på att våra produkter uppfyller alla livsmedelssäkerhetsstandarder och är av högsta kvalitet. Vi är stolta över våra produkter och arbetar ständigt med att förbättra våra produktionsprocesser för att minska risken för korskontaminering och för att kunna erbjuda säkra och läckra produkter till alla våra kunder.

Personuppgifter

Vi samlar bara in de personuppgifter som behövs för att utföra tjänsten. Vi begränsar insamlingen av personuppgifter till det som verkligen behövs för att tillhandahålla en god service. Kunderna ska vara medvetna om vilken information som samlas in och varför.

Vi tillåter kunder att begära tillgång till, ändring av eller radering av sina personuppgifter. Kunder har rätt att begära tillgång till sin personliga information, ändra den eller begära att den raderas. 

Våra kunder ska känna sig trygga med att lämna ut sin information till ditt oss om det behövs för att vi ska kunna utföra en tjänst.

Kontakt

TP Bageri & Café
Stationsgatan 1, Tierp
Tel: 0293 - 124 21
Epost: info@tpbageri.se

Följ oss

Våra öppettider

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Lördagar
09:00 - 13:00

Söndagar
Stängt